Vikend gostovanj

V soboto, 23. 3. 2019, se bo ekipa U13 mudila na gostovanju v Šentjurju, ob 9.00 se bodo naši fantje pomerili z domačini, ob 10.00 pa z ekipo Laškega.

V soboto, 23. 3. 2019, bo ekipa U17  gostovala v Dravogradu, tekma se prične ob 10.00.

V nedeljo, 24. 3. 2019, ob 10.00 bo ekipa U15 gostovala v Šoštanju, kjer se bo pomerila z domač ekipo Elektre.

V nedeljo, 24. 3. 2019, pa se bo odigrala prva od dodatnih dveh tekem za kvalifikacije v 1. ligo PARKL. Naši člani bodo gostovali v Murski Soboti.

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za Vikend gostovanj

Za nami je lokalni derbi

Vsem obiskovalcem in navijačem se zahvaljujemo za ogled tekme in upamo, da se na naslednji tekmi ponovno vidimo v tako veliki množici. Prav tako smo veseli, da je župan, gospod Egon Repnik, z obiskom tekme pokazal lepo gesto. Čakamo pa vas, Miklavščani, da nas pridete podpret na domače tekme! Fantje imajo večjo motivacijo za igranje, ko vidijo, da so tribune polne. Športniki vemo, da se zgodijo slabše tekme in da ekipe ne moremo soditi po eni slabo odigrani tekmi. Verjamemo, da se bodo fantje pobrali in se na naslednji tekmi pokazali v boljši luči.

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za Za nami je lokalni derbi

Lokalni derbi

Vabimo vas, da si v torek, 26. 2. 2019, ob 20.30 ogledate tekmo selekcije U19, ki nastopa v 1. ligi in navdušuje z dobro igro. Tekma bo v dvorani OŠ Miklavž, nasprotnik pa AKK Branik. Kdo sploh je selekcija U19? To so večinoma fantje, ki so barve kluba zastopali že v mlajših selekcijah in so v klubu že od samega začetka, nekaj pa jih je tudi iz okolice. Ena izmed najbolj zanimivih generacij, ki ima igralce z veliko potenciala. Prva peterka ekipe v povprečju meri v višino več kot 190 cm, njen najvišji igralec pa 205 cm in je pravi gospodar rakete. Danes je eden izmed večjih problemov le še pomanjkanje motivacije, tukaj pa nastopite vi. Z vašo udeležbo in navijanjem lahko fante ponesete do odličnega rezultata. Čeprav si vsak misli, da ne bo ničesar spremenil, temu ni tako. Dokaz je tekma proti Olimpiji, ki je naš največji klub, fantje so proti Olimpiji odigrali vrhunsko tekmo, tudi z vašo pomočjo, vendar na koncu z nekoliko smole izgubili. Torej, če imate čas, pridite v torek, 26. 2., ob 20.30 na tekmo in navijajte za naše mladince. Vabimo vas na tekmo, na kateri naši igralci rabijo vašo spodbudo, navijanje, in v torek je ena izmed tekem, ki je zagotovo vredna ogleda in vaše športne energije. V klubu si želimo, da se udeležite tekme v čim večjem številu!

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za Lokalni derbi

Treningi v času počitnic

U9 – ponedeljek in četrtek, od 15.30 do 17.00.

U11 – ponedeljek, torek in četrtek, od 15.30 do 17.00.

U13 – ponedeljek, torek, sreda in četrtek, od 15.30 do 17.00.

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za Treningi v času počitnic