MKL – mini košarkarska liga

MKL, oziroma mini kšarkarska liga je tekmovanje, v katerem je sodelovalo 8 klubov iz bližnje in dalnje okolice v kategoriji U11, sodelovale so tako moške kot ženske ekipe.
S tekmovanjem smo začeli sredi novembra 2016, v sredo 7. 6. 2017, pa je ekipa KŠ Miklavž odigrala še zadnjo tekmo proti ekipi iz Murske Sobote. Naša ekipa je tako samo v tem tekmovanju odigrala 14 tekem(!), fantje pa so si skozi tekmovanje nabirali dragocene izkušnje.
Tekmovanje je v celoti uspelo, zato bomo z njim nadaljevali tudi v naslednji sezoni.

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za MKL – mini košarkarska liga

POREČ 2017

Obveščamo vas, da bodo letošnje poletne priprave v Poreču potekale od 18. 8. do 23. 8. 2017. Priprav v Poreču se bodo udeležili igralci rojeni leta 2003 in mlajši.

Priprave bomo organizirali v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Maribor.

Cena namestitve in prevoza znaša 210 evrov. V ceno je zajeto bivanje (otroci bodo nameščeni v šest – posteljnih sobah), prehrana (polni penzion + popoldanska malica), skrb za zdravstveno varstvo igralcev (zdravnik, medicinska sestra, praktikant), uporabo športnih igrišč za izvedbo treningov in treniranje (dvakrat dnevno) pod budnim očesom naših trenerjev.

Vsi otroci starejši od 12 let plačajo tudi turistično takso in sicer 3,5 kn/dan.

 

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za POREČ 2017

DAN KOŠARKE 2017

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za DAN KOŠARKE 2017

URNIK VADBE

Prvenstva U13, U15, U17 in U19 so končana, MKL – U11 je še v teku, prav tako pa nas čakajo tudi tekme za ekipo U9.

Pred nami so tudi kvalifikacije za ekipe U15, U17 in U19, zato smo nekatere ekipe na novo razdelili, temu primerno pa smo prilagodili tudi urnik vadbe.

 

Objavljeno v Novice | Komentarji so izklopljeni za URNIK VADBE